Serafimov inom laget på kretsen inom Ungern, Ristovski även Velkovski inom Kroatien

De som makedonska landslagsspelarna Nikola Serafimov, Stefan Ristovski även Darko Velkovski befann sig inom de som idealiska lagen på observerar efter deras utmärkta prestationer för att stödja helgen.

Serafimov via Zalaegersseg firade gentemot MOL Fehrevar via 2:0. Inom den den här typen matchen Serafimov spelade 90 min på överdriven grad, även ett bevis på det är det placeringen inom den idealiska 11:an.

Inom Kroatien växte till som en position bland de många 11 största för att stödja två makedonier. Stefan Ristovski hade varit det finns en hjälp inom segern inom Dinamo Zagreb gentemot Sibenik, då istället Velkovski spelade det finns en fantastisk match för att stödja Rijeka inom triumfen genom Slaven Belupo

Vi är tvungen vara glada även vi vill ha är benägna att landslaget av kontinuerligt inom det här sättet det hantera störtfloden via Italien den 24 mars.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

eight + 17 =