Pixie även har lämnat komma in det finns en stämningsansökan gentemot Röda stjärnans första man

Serbiens fotbollslandslagstränare Dragan Stojkovic Pixie även har lämnat komma in det finns en stämningsansökan gentemot Röda Stjärnans förstaman, Zvezdan Terzic.

Red Star, genom användning av två tillkännagivanden, tillkännagavs inom söndags, efter matchen inom Subotica mellan Spartak men även Partizan. Med hjälp av en rejäl del resten av den serbiska de flesta av folket måste för att inte straffen för att Partizan-spelare fick inom den 85:e minuten, efter ingripande resten av VAR-rummet, ha dömts ut.

Partizan vunnit mot sista genom användning av 1-0 men även behöll tvåpoängsledningen genom Red Star inom titelkampen.
Inom sätt första uttalandet anklagade Zvezdan Terzic Pixie med ett syfte att förmedla makten inom Serbiens fotbollsförbund men även med ett syfte att diktera tenderar att Partizan jag skulle inte förändras till mästare.

“Jag äger hårt för att förklara hur man kan chockad jag växte till en gång jag läste anklagelserna, osanningarna men även lögnerna. Det är det första gången Terzic attackerar mig genom användning av sådana fras. Förr bestämde jag mig med ett syfte att ignorera sätt, jag brukade vara bara för att fokuserad på tenderar att kvala komma in mot VM. Jag kände gång placeringen inom världscupen för att ett nationellt, för att inte ett för privat nyfikenhet. Är faktiskt korsade Terzic den röda vägen, satte mig kan under vilket jag för att inte även har annat val av, jag ska tenderar att försvara min heder inom det passande. “Jag anlitade juridiska yrkesmän för att sätter ihop det finns en icke-offentligt process gentemot Zvezdan Terzic”, nämnde den serbiske tränaren men även Red Star-legenden.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

3 × 1 =