cosplayet resten av Ochako Uraraka signerade Rolyat är fantastiskt

My Hero Academia är utan tvekan en av de som mest uppdaterade årens hetaste manga även anime även bland dess följare dessutom grund av dess olika rollkaraktär, fantastiskt med ursprung i inledning och eftersom även har berikats med ursprung i kapitel åt kapitel resten av nya hjältar även skurkar. Rolyat som ersättare fokuserar den extra på som klassiska även erbjuda oss det finns en cosplay resten av Ochako Uraraka mycket väl gjort.

Ochako Uraraka är utan tvekan en av eleverna inom klass 1-A på Yuei High College, universitetet för att tränar framtidens hjältar, utöver en av många huvudpersonerna inom My Hero Academia. Hennes hjältinna heter Uravity även hennes egenhet, eller hennes speciella energi, är Zero Gravity för att låter honom slopa bördan resten av till saker även individer hela genom det som får dem är benägna att {sväva} inom luften även eftersom den förvärva dem är benägna att krascha åt marken, vilket avbryter denna effekt hela genom är benägna att gå via fingertopparna. Inom även anger orsak sig ser ut som om som för att inte vara en massiv energi jämfört via olika ganska mycket mer meddlesome för att setts hela seriens , dock via tiden även har Uraraka lyckats vinst från egenheten inom sin egenhet, inom en blandning via list även hand-to-hand stridstekniker så att utvecklas till det finns en fighter. fantastisk.

Rolyats Ochako Uraraka-cosplay är lätt dock välgjord, via frisyren även hjältinnas gå bra med ganska mycket trogen originalkaraktären, som ett minimum åt de som tidig stadierna resten av manga/anime. Mot även via den ställning för att cosplayaren intar är orgynnsam som ett resultat av den simulerar gesten för att görs via händerna resten av Uravity så att upphäva dess gravitationskraft, vilket kommer att få hela till saker eller personer för att förr flytt åt marken är benägna att krascha emot marken.

För de som föredragen denna cosplay, föreslår vi dessutom en av många Tsunade från Naruto signerade Hiko är som resten av Faye Valentine från Cowboy Bebop tillverkad av tayvix. I fråga om som för att inte räcker rekommenderar vi dessutom Azzurra cosplay från Pokémon av ako_cos även den Malenia cosplay från Elden Ring av rossofiore_cosplay.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

2 × 4 =