nya foton resten av det följande generations variant

Rockstar Games även har lanserad ett helt nytt serie resten av foton tillägnad det följande generations variant resten av GTA 5 närma sig nämner PS5 dessutom Xbox Series X | S den den här typen månaden.

Fotografierna är spektakulära en gång vi överväga är benägna att sporten initialt hände ut på PS3 dessutom Xbox 360 {för nästan} 9 12 månader eftersom den, så dock är dessutom de perfekta tagna foton. Kort konstaterat, förmedla dem för att en “stil”, inom väntan till minst en djupgående teknisk utvärderingsdestination resten av grafiksektorn dessutom prestandan för att stödja PS5 dessutom Xbox Series X | S-versionerna resten av GTA 5.

De som nya fotografierna presenterades resten av Rockstar Games kollektivt genom användning av nyheterna för att avslöjades i fråga om grafiska förbättringar som gjorts för denna återutgåva och skillnaderna mellan de tre grafiska förinställningarna tillgänglig på Sony dessutom Microsoft-konsoler, utöver inom nytt innehåll kommer till GTA Online.

Vi påminner dig i fråga om är benägna att GTA 5 för att stödja PS5 dessutom Xbox Series X | S skulle vara tillgänglig hemmahörande i dessutom genom användning av 15 mars. För att stödja tillfället är pris, men en webbutik kan ha avslöjat det i förväg. Såväl som närma sig den likgiltig versionen resten av GTA Online- dessutom är benägna att det har varit det tillgänglig hemmahörande i den 15 mars dessutom skulle vara utan kostnad inom tre månader för att stödja PlayStation Plus-prenumeranter.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

19 − 3 =