den officiella videon resten av “Vroom”, singeln ifrån The FaNaTiX genom användning av Idris Elba

PlayStation YouTube-kanalen släppte musikvideo tjänsteman med hjälp av “Vroom“, singel ifrån The FaNaTiX genom användning av delta del resten av Idris Elba, Lil TJay, Davido, Koffee att tillägga Moelogo. Singeln gjordes exakt Gran Turismo 7 att tillägga är en inslag ​av Polyphony Digital-spelsoundtracket.

För att ni är redo att gissa är “Vroom” det finns en hyllning ytterligare hela bilälskare, genom användning av texten full resten av körreferenser att tillägga antal erkända bilmärken, för att Bugatti att tillägga Maserati. Inom videon vet vi dessutom låt oss ett antal racerbilar.

Hela de som mest uppdaterade månaderna även har Sony osannolikt oss genom användning av marknadsföringskampanjer med hjälp av sina spelet som kan vara bara lite annars än föregående. Vi disponerar, betraktat förut Aloy på Vanity Fairs sidor att tillägga genom användning av skulptur i Florensdå å andra sidan vi är faktiskt även har på detta inget att prata om charmig musikaliska samarbete (som ett minimum med hjälp av följare resten av genren) dessutom den med försäkringsbolaget Hagertysom kan är benägna att placera de som dynamiska priserna på de som legendariska bilarna inom Gran Turismo 7.

Gran Turismo 7 är är faktiskt tillgänglig exklusivt med hjälp av PS5 att tillägga PS4. I fråga om du icke även har gjort som men föreslår vi att du helt enkelt läser vidare vår recension av den senaste Polyphony Digital-satsningen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

four × two =