Apex Legends Mobile senareläggas p.g.a. kriget inom Ukraina

0

[ad_1]

Respawn Entertainment även har reviderat schemat för att stödja lansera Resten av Apex Legends cellulär p.g.a. aktuella “världshändelser”, genom användning av uppenbar hänvisning ytterligare krig inom Ukrainabeslutar till eldstaden för nämner lanseringen resten av sporten, i fråga om än betydligt, för att stödja de som territorier för att deltar inom detta system.

På detta är ändå för att inte den ultimata lanseringen men, ta hänsyn till är benägna att Apex Legends Mobile mest sannolik närma sig är benägna att observera ett progressivt releaseprogram genom användning av annektering resten av antal olika av länder som efter det finns en första begränsad lansering genom användning av en metod. anbud lansering. för att på något sätt så även har releasen flyttats betydligt: Apex Legends Mobile närma sig i överensstämmelse med vad för att rapporteras den 7 mars 2022, eller det efterföljande varje vecka, dock bara för att inom säkert av länder som för att deltar inom den primära testversionen.

Den dagen närma sig Apex Legends Mobile inom Australien, Nya Zeeland, Singapore, Malaysia, Filippinerna, Indonesien, Mexiko, Peru, Argentina men även Colombia, genom användning av och extra byar som kan är benägna att införas successivt med ursprung i men även genom användning av sätt datumet men även inom och extra etapper.

Mobilspel kan i överensstämmelse med plikt det kommer icke du kommer att ha cross-play genom användning av konsolerna men även PC:n, därefter är sätt det finns en individuellt titel, designad specifikt för att stödja mobila plattformar och eftersom närma sig att hålla sig begränsad ytterligare på detta utrymme. Dessemellan även har vi de som mest uppdaterade de gånger betraktat minimikrav och stödda iOS- och Android-smarttelefoner.

[ad_2]

Leave a Reply