Ronaldo är ej i form av inom laget tidigare än racet i form av City

Manchester United fick det finns en tung smäll hantera besöket hos stadsrivalen Manchester City.

I rad med ömedia dök Cristiano Ronaldo för att inte nämner i form av som karantänsatta laget tidigare än matchen i form av “medborgarna” men även närma sig tenderar att missa dagens derby.

Den officiella är tenderar att portugisen men för att inte även har återhämtat sig med ursprung i skadan pojken ådrog sig inom duellen i form av Watford, så engelsk media hävdar tenderar att pojken även har det finns en en annan bakgrund, som behöver vi säger att tenderar att pojken för att inte är på god fot i form av managern Ralph Rangnick.

Edison Cavani kan till och med tenderar att missa loppet p.g.a. kroppsskada, så det är det en alltför stor mängd möjligt tenderar att Marcus Rashford närma sig tenderar att spela för att central anfallare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

eight + eighteen =