Under vilket i form av första segern efter du kommer att behöva kommit ur koma!

Norrmannen Daniel-Andre Tande firade sin första seger den den här typen säsongen på hemmabanan Holmenkollen inom Oslo, för att pojken upplevde en alltför stor mängd känslomässigt efter Planicas otänkbara instanser anger orsak ett 12 månader eftersom den, varefter pojken försattes inom medicinskt inducerad koma.

Tande hoppade 128,5 samt 133,5 meter samt samlade 271,2 den bästa poängen… anger orsak segern genom slovenska Anze Lanisek i form av 267,1 den bästa poängen… (130,5 samt 131,5 meter) samt österrikaren Stefan Energi i form av 266,9 den bästa poängen… (131,5 samt 128,5 den bästa poängen…).

Efter den primära serien hade polen Kamil Stoch de perfekta poängen, så hade ett dåligt andrahopp samt föll mot 15:e tillräckligt med utrymme, vilket gav Tande det finns en känslomässig seger efter Planicas galna instanser.

“Jag har kunskap eller färdighet i för att inte av religion. Jag förväntade mig för att inte ens tenderar att vara intill pallen inom vinter. “Att återvända nämner på pallen inom Clegenthal räckte anger orsak mig, så tenderar att för tillfället är vinna inom Holmenkollen betyder tenderar att som den här typen är de perfekta dagen inom mitt liv”, nämnde Tande.

FALLET FRÅN PLANICA, MARS 2021

Tandes tillstånd är stabilt, han ligger i konstgjord koma

Leave a Reply

Your email address will not be published.

5 − 5 =