Xbox Game PassMarvel’s Guardians of the Galaxy inom mars genom användning av sex olika spelet

Xbox Game Pass närma sig det som får låt oss sju nya inuti tillfällig spelettillsammans med den spektakulära tie-in Marvels Guardians of the Galaxysom kan är benägna att det har varit det tillgänglig med hjälp av få på både Xbox dessutom PC hemmahörande i dessutom genom användning av den 10 mars.

Efter jag fem matcher redan bekräftade Xbox Game Pass i mars 2022därefter närma sig och extra överraskningar, såsom den resten av Microsoft Flight Simulator på molnet. Så spår oss låt oss vad första leveransen månadens titlar:

  • Far: Changing Tides (moln, konsol dessutom PC) – 1 mars
  • Microsoft Flight Simulator (moln) – 1 mars
  • Lightning Returns: Final Fantasy XIII (konsol dessutom PC) – 3 mars
  • Kentucky Route Zero (moln, konsol dessutom PC) – 10 mars
  • Gräsklippningssimulator (Xbox One) – 10 mars
  • Marvel’s Guardians of the Galaxy (moln, konsol dessutom PC) – 10 mars
  • Young Souls (moln, konsol dessutom PC) – 10 mars

Huvudrätten är alldeles klart den för att redan nämnts Marvel’s Guardians of the Galaxy, vars lanseringsförsäljning inte tillfredsställde Square Enix: därefter, tydligt, nödvändigheten att är benägna att starta i fråga om sporten hela genom är benägna att leverera genom användning av sätt inom foldern resten av Xbox Game Pass.

De som olika namnen är ändå lika medryckande: Lightning Returns: Final Fantasy XIII är redo att för tillfället är betraktas det finns en klassiker resten av den berömda franchisen, medans Kentucky Route Zero är ett reseadministratörer för att kännetecknas resten av ett extraordinärt berättande djup.

Lawn Mowing Simulator, för att gjorde sin debut inom augusti förra året, är en inslag ​av den “galna” simuleringstrenden dessutom på detta är faktiskt dess attraktion, genom vilket Young Souls till slut debuterar på Xbox Game Pass på dygn ett dessutom lovar det finns en riktigt tydligen scrollande beat ’em up-action.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

one × one =