Chelsea slog Brighton på åtta min, Coutinhos show kontra Southampton

En effektiv eftermiddag på planerna inom Premier League. 17 mål som gjordes på 5 matcher. Övertygande segrar noterades resten av Chelsea, Aston Villa även Bretnfrod.

Chelsea, genom olika halvan resten av besöket inom Burnley, hade livlig åtta min, gjorde tre mål som även säkrade segern. Reese James öppnade målskyttet inom den 47:e minuten, även eftersom den gjorde Kai Havertz två mål som inom den 55:e minuten. Slutresultatet sattes resten av Pulisic.

Filipe Coutinho påminde i fråga om sina största frigöra. Brasilianaren ledde Aston Villa åt det finns en 4-0-seger genom Southampton. Coutinho spelade komma in det finns en assist även gjorde ett mål som inom den 52:a minuten. Förr gjorde Watkins även Douglas Lewis två mål som, även serien stängdes resten av Ings.

Newcastle kontra Brighton fortsatte succéserien. “Wizards” mottagit i form av 2:l, i form av målen för att Fraser även Cher gjorde inom den 12:e även 14:e minuten. Dunk reducerade inom olika halvlek, även eftersom den försvarades Newcastles seger resten av målvakten Dubravka.

Brentford åt Tonys hattrick, mottagit inom Norwich 3:1. Crystal Palace noterade det finns en gästseger inom Wolverhampton. Målen inom 2-0-segern gjordes resten av Mateta även Zaha.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

6 + 11 =