framgången på D1 är oöverträffad inom UK samt slog Horizon Forbidden West 2 samt det finns en halv gånger

I rad med GSD:s (fysiska samt digitala) skyldigheter, Elden Ring är sporten för att fick finaste lanseringsframgång länge för tillfället är inom UK.

Med tanke på ge den ett antal referenspunkter, Elden Ring även har sålt Horizon Forbidden West 2,5 gånger. På detta är en av de bästa spellanseringen, exklusive COD samt FIFA, eftersom den Red Dead Redemption 2 inom oktober 2018.

Första veckan hade varit försäljningen överlägsen Cyberpunk 2077 samt Assassin’s Creed Valhallaför att hade uppnått anmärkningsvärda leder till UK 2020.

Moderträdet, inom bakgrunden, resten av Elden Ring

I rad med informationen, sålde sporten 68 % inom digitalt format. På Xbox såldes 85 % digitalt, på PC 73 % samt på PS5/PS4 hela 50 %. På tal i fråga om den totala försäljningen är 32 % resten av exemplaren på PS5, 30 % på PC, 29 % på Xbox (One samt Series kombinerat) samt 9 % på PS4.

Elden Ring hade varit veckans bästsäljande game inom både digital-endast samt digitala + fysiska listor. Sätt bör ändå noteras tenderar att Nintendo för att inte segment digital informationen, så det är det uppnåelig tenderar att säkert resten av företagets game även har sålt större än Elden Ring på D1.

Är förutsatt på tillgängliga informationen behärskar vi ändå konstatera tenderar att – inom UK – Elden Ring det är det en massiv framgång. Det är det trovärdigt tenderar att slutsatserna på olika relaterade marknader för att inte är totalt annars. Även i Japan, till exempel, är det först.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

9 + seven =