Guedes “bomb” förde Copa del Rey-finalen ytterligare Valencia

Valencia närma sig är benägna att spela i fråga om sin första titel 2019, efter du kommer att behöva slagit Athletic Bilbao genom användning av 1-0 inom den övriga matchen inom semifinalen inom Copa del Rey, 1:1 inom den primära matchen inom Baskien.

Beslutets man har varit portugisen Gonzalo Guedes, för att inom den 43:e matchminuten gjorde sätt den som målet genom användning av ett extremt långskott, för att målvakten Hulen Agirezabala för att inte hade någon person idé är benägna att fånga. “Bats” firade senast inom Copa del Rey 2019, efter de besegrade Barcelona genom användning av 2:1.

Inom den övriga semifinalen utför Rayo Vallecano med ursprung i den makedonske målvakten Stole Dimitrievski att tillägga Real Betis. Inom den primära matchen nådde Betis det finns en 2:1-seger borta gå igenom morgondagens returmatch.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

5 × 1 =