Abramovich bekräftar: Chelsea är mot salu

0

Sätt för att även har spekulerats de som mest uppdaterade de gånger fick officiell bevis den här dagen, Roman Abramovich bekräftade är benägna att mannen säljer Chelsea.

Den ryske miljardären bekräftade inom ett pressmeddelande är benägna att nettovinsten ifrån försäljningen resten av klubben jag skulle inte doneras att kunna stötta offren med hjälp av kriget inom Ukraina, vilket strider gentemot den officiella ryska policyn att som är det finns en “särskild armé operation” och ej ett krig.

“Jag bestämde mig att kunna lossa klubben. De som val jag äger tagit även har hela tiden varit inom Chelseas största nyfikenhet. “Jag föreställa är benägna att sätt den här typen draget ligger inom klubbens, personalens, fansens, följeslagare att tillägga sponsorers största nyfikenhet”, uttalas Abramovich.

“Försäljningen resten av klubben kommer inte att göra du kommer att ha bråttom, å andra sidan sätt behövs förfarandet närma sig är benägna att följas. Jag kan inte är benägna att begära är benägna att mina inteckning ska återbetalas. Med hjälp av mig hade varit på detta aldrig med hjälp av affärer eller kontantbelopp, och använder inte en resten av det finns en ren ardor med hjälp av fotbollen att tillägga klubben. Såväl som instruerade jag mitt arbetskraft är benägna att starta det finns en välgörenhetsstiftelse att tillägga donera alla de nettoförsäljningsvinster. “Stiftelsen närma sig att vinst alla de lidande med hjälp av kriget inom Ukraina”, uttalas Abramovich inom ett pressmeddelande.

[ad_2]

Leave a Reply