Ett antal byggnader inom kommunen Växjö lyser inom gult samt blått “fruktansvärd samt händelsen resten av kriget är djupt oroande samt oerhört tragiskt”

Ett antal byggnader inom Växjö närma sig lysa inom gult samt blått framöver som ett sätt att nuvarande solidaritet samt hjälp för att stödja alla de dom som drabbas resten av invasionen resten av Ukraina. Ryssland invasion resten av Ukraina är fruktansvärd samt händelsen resten av kriget är djupt oroande samt oerhört tragiskt. Hela genom tenderar att hissa den ukrainska flaggan framför kommunhuset samt belysa antal byggnader inom gult samt blått behöver vi nuvarande tenderar att vi helhjärtat står bakom de som berörde inom Ukraina samt våra demokratiska fri- samt rättigheter, säger (M), kommunstyrelsens ordförande. De som byggnader som kan lysas citerar (kvällar samt nätter) resten av Växjö kommun är: Elin Wägnerskolan Teknikum Slangtornet på Växjö brandstation Stadsbiblioteket Videums receptionen, Framtidsvägen Växjö simhall Växjö station- samt kommunhus Vöfab-huset på Nygatan Utvandrarnas av hus Förändringar kring vilka byggnader som kan vara aktuella är redo att komma tenderar att ske. Växjö kommun flaggade genom användning av den ukrainska flaggan framför Växjö station- samt kommunhus omedelbart efter invasionen 24 februari. Fortsättningsvis närma sig den

Leave a Reply

Your email address will not be published.

seventeen − 13 =