tjänster dessutom digitala växer, Sony täcker 46%

Ampere Analysis även har avslöjat sin rapport i fråga om resultaten av {marknaden för} online-spel 2021skriver a totala rekordutgifter med ursprung i de flesta genom loppet av året, utöver säkert trender för att nedgången inom fysiska spelet, tillväxten resten av tjänster dessutom digitala dessutom 46 % resten av utgifterna med hjälp av Sony-produkter.

Studien resten av Ampere utvärderingsdestination rapporterar tenderar att de som totala utgifterna med hjälp av online-spel, mellan mjukvara dessutom datorutrustning, översteg 60 miljarder USD genom loppet av 2021, vilket representerar ett rekord med hjälp av spelmarknaden inom historien, i enlighet med forskargruppen.

Piers Harding-Rolls påpekar ändå tenderar att sådana utgifter ändå dras igen begränsad tillgänglighet på marknaden för PS5 och Xbox Series X | Säven när ökningen resten av priserna på de som nya konsolerna endels även har kompenserat med hjälp av saknaden på främja p.g.a. den svåra utbudet.

Gå igenom det finns en det allmänna utvecklingssökning hade varit utgifterna med hjälp av spelet det bara om stabila å andra sidan betydligt minskade genom användning av 1 % jämfört genom användning av tidigare 12 månader, vad gäller spelet, expansioner, till saker inom sporten dessutom antal slagpass, även ta hänsyn till det främsta utvecklingssökning de skulle uppnått p.g.a. de som antal låsningarna.

Med hjälp av återstoden, utgifterna på tjänstermellan onlineplattformar dessutom antal prenumerationer, för att är faktiskt täcker 19 % resten av de som totala utgifterna med hjälp av spelinnehåll, det finns en stigning genom användning av 15 % jämfört genom användning av 2020, genom användning av det finns en betydligt utvecklingssökning för att bör hålla fast vid det genom loppet av de som kommande åren.

Omvänt förvärvet resten av spelet inom kroppslig format, sjönk genom loppet av 30 % med hjälp av första gången inom marknadens historiskt förflutet. Bara om bara för att Nintendo Switch lyckas kompensera något med hjälp av den generella nedgången resten av spelet inom kroppslig format, å andra sidan trenden är är faktiskt konsoliderad dessutom bör avslöjas och extra även 2022.

Förlitar sig på uppgifterna, Sony bekräftar sitt ledning resten av marknaden inom termer resten av totala utgifter, genom användning av dess merchandise (tillsammans med PlayStation-konsoler dessutom relaterade spelet) för att täcker 46 % resten av komplexet, inom enormt betraktat stabilt genom användning av Nintendo för att täcker 29 % (genom användning av det finns en lägre på 2 % jämfört genom användning av 2020) dessutom Microsoft 25 % (1) % större än 2020).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

one × 1 =