det främsta patchen 1.04 kan vara hittade, fixar ett antal bekymmer

GTA Trilogy: The Definitive Edition mannen fick till slut sitt upprätthålla patch 1.04för att gjordes av tillgängligt resten av Rockstar Games hela det föregående paret av timmarna resten av den 28 februari 2022 dessutom syftar mot tenderar att fixa ett antal bekymmer framkom ifrån lanseringen – sanningen är jämförelsevis extrem – resten av kollektionen på alla de plattformar.

Du kommer att upptäcka den officiella ändringsloggen på denna adress, och eftersom kommer du att kunna låt oss är som faktiskt rikt på delar, så en alltför stor mängd att det finns hårt tenderar att rapportera som den här typen på ett fullständigt tillvägagångssätt. Vi är redo att ändå skilja på huvudnyheter gjord resten av denna nya massiva ersätta, inom som den här typen fallet dom som hänvisar till den normala planen:

  • Prestandaförbättring på alla de plattformar dessutom öka resten av grafiklägen
  • Förbättrad stabilitet
  • Fixade antal bekymmer medan du försökte göra ett nytt uppgift ifrån den mest uppdaterade kontrollpunkten
  • Fixat massor av kollisionsproblem
  • Fixade antal texturer dessutom skyltproblem

Åt dessa tillkommer en mängd bättre tillstånd dessutom korrigeringar tillämpas på de som individuella spelen för att utgör bunten, dessutom komponerade det finns en ersätta för att faktiskt måste ge nytt liv mot det finns en samling för att har varit betydligt nedslående på lanseringen.

Dock oavsett utfärdar lyckades GTA Trilogy komma ikapp försäljning av 10 miljoner exemplar demonstrerar sättet att de flesta tyst även har förbisett ofullkomligheterna. Rockstar Games även har inom alla de instanser betraktat mot tenderar att kommande spel kommer inte att ha några tekniska problem.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

eight + four =