Atalanta bröt den dåliga streaken att tillägga återvände med avsikt att slåss i fråga om höjden 4

0

Atalanta vunnit för att stödja första gången på sju matcher att tillägga slog Sampdoria via 4-0 med avsikt att bryta den dåliga streaken att tillägga återvända åt kampen i fråga om höjden 4-rankingen inom den italienska Serie A.

Mario Pasalic tog värdarna inom ledningen inom den 6:e minuten resten av matchen, att tillägga inom den Twenty Ninth minuten ökade holländaren Teun Kopmainers åt 2:0. Compminers gjorde och extra ett mål som inom den 61:a minuten med avsikt att verifiera den viktigaste segern, tidigare än Alexei Miranchuk gjorde sätt fjärde målet för att stödja “La Dea”.

Atalanta ligger vistelser på 5:e tillräckligt med utrymme inom tabellen via 47 den bästa poängen…, tre den bästa poängen… bakom Juventus, dock via det finns en match mycket mindre, då däremot Samp ligger på 15:e tillräckligt med utrymme via 26 den bästa poängen…, 4 genom nedflyttningsstrecket.