Conte: Det är det dumt dessutom sorgligt att diskutera krig 2022

Tottenhams manager Antonio Conte hoppas är benägna att hans idrottsman närma sig är benägna att hålla det uppe sina goda prestationer dessutom säkra en placering inom FA-cupens kvartsfinal.

Den primära svårigheten på presskonferensen gå igenom den den här typen matchen handlade ändå i fråga om situationen mellan Ryssland dessutom Ukraina.

“Det är det sorgligt. 2022 kommunicera vi i fråga om krig. Det är det otrolig dessutom på en gång väldigt dumt. Som måste råda fred inom den den här typen världen, människoliv ska för att inte gå fel inom sådana villkor. “Så mycket som världen bör hållas samman.”

Efter den kommentaren återvände italienaren åt fotbollsämnen.

“Du vet vägen en alltför stor mängd jag behöver vinna. Som här är så där bravo tävling. Jag hade turen är benägna att spela inom finalen två 12 månader inom rad. Jag vill hålla det uppe genom användning av den traditionen, uttryckligt är faktiskt genom användning av Tottenham dessutom dessa idrottsman. Det är det inte flippant att förverkliga det finns en trofé, som finns ingen person extrem rival för att väntar på dig. “Jag behöver är benägna att vi ämna hålla det uppe genom användning av bravo prestationer, jag förväntas att vi ska är benägna att spela bravo dessutom gå vidare”, nämnde Conte.

Matchen mellan Middlesbrough dessutom Tottenham på detta system står på tisdag klockan 20:55.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

eleven − eleven =