Polackerna upprepade tenderar att de som för att inte närma sig tenderar att spela emot Ryssland oavsett FIFA:s

Sätt polska fotbollsförbundets president, Cesari Kulesha, är missnöjd via världsfotbollsförbundets (FIFA) att acceptera Ryssland tenderar att tävla tidigare att den planerade störtfloden den 24 mars, efter tenderar att FIFA beslutat tenderar att ryssarna ska spela och använder inte en hymn även flagga även genom loppet av namnet “Rysslands fotbollsförbund.”

“Dagens resten av FIFA är totalt oacceptabelt. Vi är icke har intresse resten av för att delta inom på detta presentationsspel. “Vår placering fortsätter att vara klar – sätt polska landslaget kommer inte att göra tenderar att spela emot Ryssland, det spelar ingen roll vad laget heter”, uttalas Kulesha.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

2 × 1 =