Tjeckien: Dessutom vi behöver för att inte spela emot Ryssland

Sätt tjeckiska landslaget vägrade dessutom spela emot Ryssland.

Inom går uttryckte Polen samt Sverige sin ståndpunkt samt för tillfället är även har Tjeckien antagen inom deras fotspår. Polen ska spela emot Ryssland inom mars inom semifinal då istället Sverige samt Tjeckien är som olika semifinalparet samt är möjliga motståndare ytterligare Ryssland.

“Sätt tjeckiska fotbollslandslaget kommer inte att göra inom betydligt omständigheter tenderar att spela det finns en möjlig match inom VM-kvalmatchen emot Ryssland”, lyder ett pressmeddelande med ursprung i landets fotbollsförbund.

På detta är bara för att ett resten av det finns en rad motstånd för att idrotten konfronterad inom Ryssland efter tenderar att landet invaderade Ukraina inom ett antal dagar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

5 × 3 =