Xbox illustrerar nyheterna genom användning av Twitch-tema för att stödja streaming genom konsolen

0

Hela genom den officiella bloggen, Xbox erbjuds för att stödja världen information för att stödja konsolströmning genom Twitchför att innebär både Xbox One men även Xbox Series X | S.

Som definierade tenderar att “Xbox men även Twitch samarbetar att kunna göra Xbox livestreaming mindre komplicerat på än du har någonsin. Är faktiskt behärskar du gå online på Twitch omedelbart med ursprung i Xbox Information men även hantera med din införa genom användning av få enklaste steg.”

Logotyperna Xbox (vänster) men även Twitch (höger).

Xbox-bloggen av kontinuerligt genom användning av för att klargöra sätt inom avsnittet Fånga men även dela kommer du att kunna rösta på “Livestreaming” men även efter du kommer att ha anslutit ytterligare gör alla dina Twitch-konto (genom smartphone eller dator) behärskar du av fixa ytterligare streaming genom användning av ett okomplicerat tryck till minst en hängiven knapp. Kommer du att kunna streama alla de spelet för att även har laddats ner men även installerats på konsolen.

Det finns många att kunna stödja streaming genom Xbox. Kommer du att kunna ställa komma in streamens titel, hantera med mikrofonnivån, förköpa partychatt men även ytterligare men även genom användning av ställa komma in upplösning men även bithastighet manuellt. När som helst du icke är genom användning av inom ett spelet verkar det finns en pausskärm robotiskt, så sätt finns ingen person fara att redogöra av data eller den lilla bokstaven utomhus sporten, men även kommer du att kunna växla mellan spelet live och använder inte en begränsa. På Xbox närma sig personer för att det följande dig dessutom tenderar att meddelas när som helst Twitch-strömmen börjar till.

Som har varit alla delar för att stödja är faktiskt, så förr eller senare närma sig sätt tenderar att det har varit det olika uppdateringar för att stödja Twitch på Xbox. På tal i fråga om Twitch, du kan jag vet att sätt Amouranth har lanserat en ny meta, plastkulor?

Leave a Reply