ersätta 1.08 tillgänglig, den här typen är ändringarna

Ghost Ship Games även har lanserad patch-anteckningarna för att stödja den nya uppdateringen resten av Deep Rock Galactic. Sammanfattning, låtlektioner oss talande i fråga omersätta 1.08 (eller 1.000.008 inom fallet via PS5) för att består av ganska mycket modifieringschanser dessutom korrigeringar.

Spår oss låt oss titta på detaljerna inom lappanteckningar resten av Deep Rock Galactic Update 1.08: “Vad händer gruvarbetare, sätt närma sig det finns en patch för att avsevärt förbättrar säkerhetskopiering dessutom återställning resten av sparade arkivdata och eftersom även instruktioner överföringsfunktionen för att stödja lagring genom ett antal generationer.” Extra det exakta är listan genom modifieringschanser sammansatt i överensstämmelse med nästa:

  • Lade mot ett backupsystem för att stödja sparningar, av tillgängligt inom Av olika -> Sparar -> Återställ spara
  • Lagt mot hjälp med avsikt att överföra spara informationen hemmahörande i PS4 mot PS5, för att finns inom Av olika -> Sparar -> Återställ spara
  • Det finns en varningsskylt närma sig nu tenderar att verkar när du har det finns en backup-sparning via större förlopp än den för att nuförtiden är laddad varje gång du förflyttar dig komma in inom huvudmenyn
Det finns en scen hemmahörande i Deep Rock Galactic

I vår recension vi förklarade så att du kan “Deep Rock Galactic är den klassiska titeln för att utför ensam gör det finns en bråkdel resten av vad den gör inom co-op. Sanningsfasetter är tenderar att så mycket som sporten även har utformats med avsikt att gynna lagspel. Själva navet ropar” låtlektioner oss göra sätt . inom sällskap “hemmahörande i alla de maskorna. Kärnan är tenderar att i fråga om du ej även har kamrater för att separera sätt via, eller i fråga om du ej gillar tenderar att sök efter äventyrskamrater inom sätt mega nätverket, bara för att glöm sätt, för att stödja du är utsatta för utvecklas till överväldigad hela genom upprepningen resten av uppdragen dessutom spelstrukturen, för att faktiskt för att inte bjuder på mega överraskningar, oavsett den raffinerade mekaniken dessutom det finns en viss för att skapas resten av hordernas ankomst.När du har kamrater, eller när du lyckas integreras inom den vackra gemenskapen bildas hela sporten, gör dig förbereda att för att stödja bland de finaste samarbetsupplevelserna de som mest uppdaterade åren dessutom kanhända du har någonsin.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

eleven + one =