PlayStation Showcase inom mars? De som möjliga överraskningarna mellan Project Spartacus, Hogwart Legacy även PSVR2

För att föreslagits resten av Tom Henderson även Nick “Shpeshal Nick” Baker, det finns en Mars Sony är redo att komma tenderar att presentera det finns en ny PlayStation Showcase det finns en tillfälle för att på grund av detta faktum är verkar större än det finns en primitiv State of Play, i form av ett antal saftiga information anger orsak ivrig spelare PS5 även PS4. Ett informationen tenderar att leverera i form av det finns en nypa salt, så baserat på vår mening förhållandevis trovärdigt, möjliggöra tenderar att det finns många kött inom den eldstaden, mellan det finns en PlayStation VR2 för att ändå ska rensas även som ganska mycket omtalade Project Spartacus.

Tom Henderson säger tenderar att “det finns ett stort antal utfärdar inom kö” på PlayStation. Och det är det i verkligheten så varje gång man tänka på efter. Efter du kommer att ha uppfyllt åtagandena anger orsak prelanseringskampanjerna anger orsak Horizon Forbidden West även Gran Turismo 7 (ut den 6 mars), kan Sony specialiserat sig i tenderar att presentera PlayStations framtid på allra bästa betyder, vilket tidigare God of War: Ragnarok ändå är höljt inom mystik.

Inom januari presenterade rörelsen de som tekniska specifikationerna anger orsak PlayStation VR2 även igår de första officiella bilderna. På grund av detta faktum är redo att mars vara den perfekta månaden med avsikt att exponera extra den lilla bokstaven i fråga om kringutrustningen. Som finns ett antal punkter till debatt för, i synnerhet priset även releasedatum, för att vi räknar i form av inom toppen resten av året. Dock ett evenemang för att PlayStation Showcase föreställer oss som för att den perfekta scenen med avsikt att presentera nya spelet dedikerade mot tittaren, för att förbättrar dess kvaliteter även fångar kunders, både dom som redan även har köpt den primära PlayStation VR även föreställa på den här cirka är kringutrustning, så dessutom personer som kan vara extra skeptisk. Den denna sort gången tycks Sony ha gått enormt även skapat det finns en tittare på papper som kan vara ganska mycket det exakta inom en mängd avseenden och eftersom jag skulle inte vara kapabel till bidra mot tenderar att sprida denna strategier, samtidigt man särskiljer utbudet resten av PlayStation-ekosystemet med ursprung i Xbox, för att förr eller senare är redo att vara extra vital.

Vilka information behärskar vi förutse oss med ursprung i det efterföljande PlayStation-event?

Inom denna mening är redo att en av många huvudpersonerna inom ett Sony-evenemang i form av stor fanfar vara den ganska mycket omtalade Uppdrag Spartacus, den påstådda nya prenumerationstjänsten för att är redo att leverera det finns en modern funktion bland dem för att kan erhållas resten av PS5 även PS4. Som finns dom som konversera i fråga om som för att det finns en sammanslagning resten av PlayStation Plus även Now inom det finns en den som prenumeration, dom som som ett alternativ säger tenderar att det kommer omfamna en hela gäng gamla härligheter med ursprung i PS1, PS2 även PS3-eran, som hamnar i “en sorts Nintendo Switch Online men bättre”. Eller som med viss möjlighet eventuellt är både även. Det är det inte heller tenderar att utesluta tenderar att Project Spartacus inom sanningen alldeles okomplicerat är det finns en förbättring, i form av möjlig ommärkning, resten av PlayStation Now med avsikt att göra tjänsten extra attraktiv, för att fram till nu även har kämpat med avsikt att av byggande sig. Vi märkte de som första möjliga tecknen på denna omvandling inom går, i form av tillkännagivandet tenderar att Shadow Warrior 3 kommer att vara tillgänglig för PlayStation Now-prenumeranter vid lanseringen. På detta är som första fallet resten av ett spelet för att är tillgängligt i inom tjänstekatalogen på lansering även förr eller senare är redo att Sony även göra och extra försäkran i form av olika utvecklingshus med avsikt att vädja till fler kunders tenderar att prenumerera.

Som jag skulle inte för att inte vara ett PlayStation Showcase och använder inte en det finns en bravo tillfälle i form av spelet, den med ursprung i september förra året varade mot instans inom drygt 40 min i form av ett tjugotal trailers även spelvideor. Det uppenbara är definitivt Hogwarts arv. Avalanche Studios-spelet även har försvunnit med ursprung i radarn inom månader är faktiskt, så ryktena för att även har cirkulerat inom ett antal veckor konversera i fråga om det finns en ny trailer även information redan inom mars. För att inte nog i form av som, det visar sig tenderar att Warner Bros i verkligheten kan presentera sporten gång ett tag, och använder inte en tenderar att man hellre även har väntat på tenderar att mediastormen i fråga om JK Rowlings transfoba uttalanden ska tömmas. Kort förklarat, tiderna inverka vara mogna, möjliggöra tenderar att bl.a Hogwarts Legacy bekräftades nyligen för 2022.

Dem kan dessutom för att hitta område dessutom God of War: Ragnarokvarav vi skulle till slut kommer att få reda på releasedatumet, även Final Fantasy 16, eftersom Square Enix har lovat en stor avslöjande i vår. I samma stund är redo att som komma fler trailers även information i fråga om spelen som kan ut genom loppet av de som kommande månaderna, för att Forspoken även Saints Row, även med viss möjlighet eventuellt bara några få chockerande meddelanden med ursprung i PlayStation Studios, för att som ganska mycket omtalade. remake av The Last of Us.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

eight + 10 =