Lissabon fotbollsromantik kryddad i form av 4 mål som

Benfica samt Ajax spelade det finns en fantastisk match inom åttondelsfinalen inom Champions League.

Redan med ursprung i inträde resten av matchen spelade varje lagen offensivt, skapade ett antal möjligheter, samt webben skakade med hjälp av första gången inom den 18:e minuten.

Tadic utnyttjade Mazraouis passning så att ge Ajax det finns en 0-1-ledning.

Efter som startade Benfica efter ett mål som, samt Haller hjälpte dem inom som, för att gjorde ett självmål mot 1:1 inom den tjugosjätte minuten.

Haller lyckades tre min på ett tag samt gjorde ett mål som mot Ajax nya ledning i form av 1–2 samt ett slutar i första halvlek.

Såväl som ett jämförbara spelet på planen. Som fanns chanser framför varje målen. Benfica missade sina två gentemot Silva samt Nunez.

Ajax hotade dessutom hela genom lynniga Tadic. Haller hade dessutom det finns en bravo sannolikhet inom center resten av olika halvlek.

Firande resten av Eagles med ursprung i Lissabon inom den 72:a minuten. Jaremchuk gjorde 2-2, för att tio min tidigare att mål som gick komma in inom matchen som ersättare med hjälp av Everton.

Efter Jaremchuks mål som fanns som fler chanser, och extra ett mål som kan ha gjorts, dock som förblev 2:2 och det är det absolut tenderar att mannen för att inte förväntar sig sig det finns en rafflande revansch inom Amsterdam.

Inom denna match vände som ett fullständigt 26 skott, varav 11 inuti mål som.