En bild uppmanar Schalke att byta logotyp genom användning av Freedom for Ukraine

Den tyska tabloiden “En bild” ohälsosamt olika divisionen Schalke tenderar att skydd emblemet för att stödja som ryska rörelsen “Gazprom” ifrån sina tröjor men även ändra den mot “Frihet för att stödja Ukraina”, även när den dessemellan på sin hemsida säljer tröjor genom användning av denna logotyp.

Den berömda Gelsenkirchen-klubben, för att tragiskt ligger inom olika divisionen, även har inte har någon ett samarbete genom användning av Gazprom eftersom den 2007 men även meddelade på tisdagen tenderar att det enorma även har varit det finns en stabil medarbetare inom 15 12 månader, å andra sidan tenderar att de förhåller sig inom ständiga namn genom användning av rörelsen men även är engagerade. mot fred men även samexistens.

Det finns en krönika resten av Bilds sportredaktör, Walter Stratten, nämnde tenderar att som hade varit hårt tenderar att låt oss titta på Champions League-matcher genom användning av Gazproms logotyp men även uppmanade Schalke tenderar att fatta korrekt val.

“Bollen rullade, rubeln rullade, å andra sidan är faktiskt rullar tankarna. Vi bör låt oss titta på Gazprom på TV när som helst Champions League-sången spelas men även Putins infanterister marscherar gentemot Ukraina. Vi vill Schalke genom användning av sina tröjor för att i fråga om som vore det finns en en typisk kommersiella, för att inte det finns en finansiär resten av rysk statsmakt. “Nej” mot Schalke-tröjor genom användning av Gazprom. Limma fast. “Logotyp genom användning av budskapet: ‘Frihet för att stödja Ukraina'”, skriver Straten.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

sixteen − 16 =