Conte är uttråkad med Tottenham

Antonio Conte, efter nederlaget emot Tottenham med ursprung i Burnley, inom ett anfall resten av raseri öppnade problemet i fråga om han kommer behålla inom klubben efter säsongens sista. Italienaren, för att anlände mot London inom november, även har upprepade gånger sagt tenderar att mannen för att inte är är inte nöjd via hur du kan som går inom klubben.

Tottenham, på söndagen, slog Manchester City på “Etihad”, men även inom kvällshantering på “Turf Moore” fel de som emot drunknande Burnley.

“Jag öppen för att stödja alla de som ett resultat av jag behöver bidra Tottenham. Klubben ringde mig med tanke på rätta mot situationen, dock jag för att stödja pålitlig, jag behöver för att inte blunda men även hålla fast vid det vi säger att tenderar att alla bitar är trevlig, bara för att med tanke på lönen är trevlig. “Jag det finns en ambitiös man,” uttalas Conte.

Nederlaget emot Burnley är som fjärde för att stödja Tottenham, på de som 5 mest uppdaterade matcherna inom Premier League.

“Som denna sort är irriterande. Med hjälp av första gången inom mitt liv led jag 4 förluster på 5 matcher. Jag är förmodligen inte komfortabelt duktig. Jag hatar tenderar att förlora. “Som denna sort är oacceptabelt, jag behöver för att inte ha som denna sort.”

Tottenham besöker Leeds inom det efterföljande omgång.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

3 + 16 =