Jokern Elanga bröt Diego Simeones defensiva mirakel

Atletico Madrid välkomnade Manchester United inom sin första match inom åttondelsfinalen inom Champions League på sin “Wanda Metropolitano”-stadion, dessutom åt kvarvarande fanns sätt ingen person vinnare inom denna duell (1:1).

Gårdagens match gav ett extremt försvarsspel åt laget åt Diego Simeoni för att ikväll spelade det finns en förhållandevis antifotbollsmatch.

Inom Madrid hade varit sporten stenhårt hemmahörande i första minuten dessutom Atletico nådde målet inom den 7:e minuten, vilket avgjorde loppet resten av övriga av matchen. Renan Lodi assisterar hemmahörande i vänster, Joao Felix flyr Maguire dessutom gör ett mål som som ett sätt att ge värdarna det finns en ledning i form av 1-0.

United hade bollinnehav inom första halvlek. Så pojken misslyckades i form av tenderar att göra betydligt inom anfallsfasen, dessutom sätt gjorde framför allt Cristiano Ronaldo arg, för att grälade i form av gruppen, domaren, sina lagkamrater…

Atletico hade och extra en massiv sannolikhet. De som träffade ramen anger orsak målet, dock åkte på lov i form av det finns en ledning på 1:0.

Uppföljaren även har samma identiska en bild på sfären. Ralph Rangnick försökte göra betydligt åt ​​förändringarna, dessutom en av många dem nakna frukt.

Anthony Elanga hände komma in inom den 75:e minuten som ett sätt att ersätta Marcus Rashford dessutom gjorde mål som 5 min efteråt. Bruno spelade bravo, Atleticos skydd snubblade anger orsak första gången dessutom den unge svenske anfallaren gjorde 1:1.

Inom toppen resten av matchen hade varit Atletico högre. Griezmann skakade ribban, dock resultatet växte till i det långa loppet oförändrat, så passageraren inom kvartsfinalen har fått känd efter returmatchen för att spelas den 15 mars på “Old Trafford”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

five − five =