Valve även har tryckta CAD-filerna som låter dej 3D-printa den externa känna

Är faktiskt är redo att utövare 3D-skriva ut yttre konstruktion Resten av Steam däckanpassa som metoder till de som behöver, grund av är benägna att Valve även har gjort av tillgängligt CAD-fil på konsolen, såväl som via det finns en Creative Commons-licens.

Budskapet resten av Ventil via tillkännagivandet gör som dessutom tydligt metoder till filerna även kan tillämpas med tanke på skapa kommersiella merchandise, utan ut en någon person begränsa. Låtlektioner oss läsa den.

Hallå! Utmärkta nyheter anger orsak alla de experimenterare, moddare, tillbehörstillverkare eller personer för att behöver göra 3D-utskrifter resten av Steam Deck är benägna att “fiol på som”.

Just nu även har vi lanserad CAD-filerna anger orsak den externa känna (yttopologi) anger orsak Steam Deck, tillgängliga genom det finns en Creative Commons-licens. Funktioner som STP- men även STL-modell men även ritningar (DWG) för att referenser. Du hittar filerna här.

Vi är redo att för att inte redo via är benägna att låt oss Grupp-skapelser!

Ångdäck, yttre konstruktion

Vad jag kommer vi säger att? Det är det absolut det finns en bra en present, för att kommer att få oss att greppa metoder till man är redo att relatera åt sin gemenskap på ett smart betyder, utan ut en är benägna att framstå för att giriga producenter för att behöver inkomster kontantbelopp på alla delar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

8 + 2 =