närma sig tenderar att utvecklas till det finns en brutal en personlighet, säger Kevin Feige

Månriddare

Månriddare den verkar i form av det finns en ny Fotografera publicerad resten av Empire, för att del av det finns en bevakning genom vilket mannen dessutom ingrep Kevin Feigeout line karaktären Brutal samt siktar på tenderar att kolla in gränserna anger orsak Marvel-tv-serier på Disney +.

Fort resten av Mest sedda trailern i Marvel-serien på Disney+, Moon Knight mannen poserar för att det finns en inom grunden ny hjälte relaterat till en film samt tv-, samt den för att känner honom grund av serier förstår hur hans figur är … egendomlig.

“Det är det brutalt”, uttalas Feige ytterligare Empires mikrofoner. “Vi hade nöjsamt tenderar att arbeta i form av Disney + samt kontrollera vad detta begränsar resten av de som utfärdar vi är redo att göra. Som finns andra inom serien genom vilket Moon Knight klagar genom det finns en en annan en personlighet samt gör som på ett häftigt samt brutalt betyder.”

Moon Knight på täcken ytterligare Empire

“Inom som det ögonblick som hade varit reaktionen att undra om vi kanske ha jämnat ut den delen, så nej, vi kanske för att inte ha ändrat något. Det förekommer en byte resten av tonvi gör betydligt på ett annat sätt: som denna sort är Moon Knight.”

“Mannen är det finns en mörkaktig hjälte och så de utfärdar vi är försedd med tenderar att göra i form av är väldigt på ett annat sätt än traditionellt”, uttalas skådespelaren Oscar Isaac som ett alternativ. “Dock som ett resultat av det är det det finns en tv-serie och icke det finns en en film, så finns som för att inte som tryck så öppningshelgen bör vara extraordinär.”

”Vi är redo att då leverera faror samt försök att bära den här exempelvis är experimentell standarden inom stor skala. “Vi kommer att att greppa vad Isaac samt Feige menade ifrån samt i form av den 30 mars, när som helst Moon Knight kan vara hittade på Disney +.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

one × two =