Så byggs det finns en liga citerar – kroater fick 44 tiotusentals euro anger orsak tv-sändningar!

Sätt kroatiska fotbollsförbundet (HNS) bekräftade just nu tenderar att dom har valt sätt största erbjudandet anger orsak TV- dessutom mediarättigheter inom sina tävlingar, inom ett megaavtal på ett område villkor, dessutom kommer att få 44 tiotusentals euro anger orsak de som kommande 4 åren.

Efter uppsägningen resten av kontraktet via firman “Endorphin Magin” accepterade HNS erbjudandet hemmahörande i “Croatian Telecom”, för att erbjöd 9 tiotusentals euro per säsong, i huvudsak hemmahörande i de som olika kandidaterna, “Sportklub”, “AB Sportkonsultink” dessutom “A1 Croatia “. Sätt betyder att de som kommer att få 36 tiotusentals euro anger orsak tv-rättigheter, då däremot “SuperSport” betalar 8 tiotusentals euro anger orsak medierättigheter.

“För att vi meddelade förra veckan upptäckta vi tidseffektivt de mest effektiva svaret anger orsak kroatiska golfutrustning dessutom vår fotbollsfolks. “Sätt finns ett det enorma nyfikenhet anger orsak kroatisk klubbfotboll, vilket framgår resten av beloppen”, säger HNS-president Marijan Kustic.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

eight + 7 =