“Ronaldos återkomst har varit ett felet, det kommer förvandlas till ett men verkar större felet i fråga om mannen stannar”

Den engelska fotbollslegenden Jamie Carragher menar är benägna att Manchester United gjorde ett felet en gång de tog igen Cristiano Ronaldo åt Old Trafford inom somras.

Carragher menar är benägna att kvaliteten på portugisen för att inte är omtvistad, å andra sidan är benägna att Manchester United för att inte ska behålla honom inom klubben efter säsongens kvarvarande.

“Det är det helt ingen person för att ifrågasätter dess standarden. Hans bidrag åt segern genom Brighton har varit ovärderligt. Vi märkte gång vilken ardor mannen även har med hjälp av fotbollsfolks. Sätt är redo att ändå för att inte förändra sanningen. “United behåller på är benägna att bilda ett nytt grupp, ledarna gjorde ett felet en gång de tog igen Ronaldo.”

“De kommer göra ett men verkar större felet i fråga om de bevarar honom åt det följande säsong. “Vad för att än pågår, i fråga om United vinner eller förlorar, i fråga om Ronaldo gör ett mål som eller besegrar målrekordet, sätt pratas ändå ganska mycket extra i fråga om varumärket KR7 och ej nöjaktigt ganska mycket i fråga om laget,” uttalas Carragher.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

10 + eighteen =