Manchester United uppmanas är benägna att betala inte mindre än 40 tusentals och tusentals kilo i ett försök att värva det finns en 20-årig fransman: Historier

0

[ad_1]

Manchester United även har informerats i fråga om är benägna att betala det finns en kostnadsformat på inte mindre än 40 tusentals och tusentals kilo i ett försök att säkra tjänsterna AS Monaco försvarare Benoit Badiashilei rad med Solen.

Benoit Badiashile är troligen en av de som kommande franska försvararna för att denna dag utför anger orsak AS Monaco. Den 20-årige mittbacken även har varit det finns en ordinarie början anger orsak Ligue 1-laget eftersom den säsongen 2018-19.

Mannen även har fram till denna punkt gjort 105 matcher anger orsak Monaco dessutom även har bidragit i form av tre mål som dessutom tre assist.

Badiashile hade varit efterfrågad hela januaritransfermarknaden i form av varje Newcastle United dessutom West Ham United har intresse resten av är benägna att värva honom. Magpies lade åt dessutom i form av ett princip på 33 tusentals och tusentals kilo på försvararen förra månaden så affären gick för att inte via.

I rad med den förr i tiden, pratade om källan även har Manchester United dessutom hängt i form av inom kapplöpningen i fråga om är benägna att värva den franske U21-landskampen.

Red Devils hade varit förr i tiden, har intresse resten av Badiashile redan 2020 dessutom lade åt dessutom i form av ett princip på 22 tusentals och tusentals kilo. Dock de som misslyckades i form av är benägna att säkra sina tjänster då.

United behöver stärka sitt skydd hantera säsongen 2022-23. Som finns frågetecken om vägen framåt för Eric Bailly dessutom Phil Jones samtidigt Harry Maguire av konstant är benägna att vara felbenägen.

De som röda djävlarna närma sig ändå för att inte att överlämna Maguire, för att de som skrev på anger orsak 80 tusentals och tusentals kilo redan 2019 och eftersom är också deras klubbkapten.

För att sätt försöker ut är den den som pålitliga mittbacken inom Manchester Uniteds trupp Raphael Varane, för att hände åt sommaren 2021 med ursprung i Real Madrid.

Det är det väl värt att säga är benägna att Benoit Badiashile även har lidit resten av återkommande hälsenaskador den den här typen säsongen. Den 20-årige försvararen även har bara för att utfört 45 min inom Ligue 1 eftersom den center resten av november.

Oavsett sin knapphet på game rapporterade The Solar dessutom är benägna att AS Monaco förväntar sig sig är benägna att Badiashiles aktie närma sig är benägna att stiga hela de som kommande säsongerna.


Manchester United är redo att tappa ganska många tongivande förstalagsspelare hela sommaren

Manchester United är redo att förlora ganska många nyckelspelare inom den tipsa resten av säsongen på fria överföringar. För att sätt försöker ut även har Paul Pogba, Jesse Lingard, Juan Mata dessutom Edinson Cavani alla de gått komma in inom de föregående sex månaderna resten av sina kontrakt på Old Trafford.

Dessa avgångar är redo att förvärva de som röda djävlarna är benägna att spendera en gigantisk summa kontantbelopp hela sommarens transferfönster i ett försök att förvärva komma in lämpliga ersättare.

United även har varit extremt relaterat åt det finns en ny central mittfältare i ett försök att ersätta Paul Pogba i fråga om fransmannen avgår hela sommaren.

Edinson Cavani förväntas lämna Man United i juni som fri agent – hans prioritet kommer att vara att prova en upplevelse i La Liga. Spanien kan bli hans nästa destination, men Cavani kommer att bestämma sig först under de kommande månaderna. 🔴🇺🇾 #MUFC River Plate, för att inte ens ett av andra anger orsak Cavanis framtid. https://t.co/wjBMJmwPrH

[ad_2]

Leave a Reply