Juve samt Torino oavgjort inom “derby della mole”

0

Juventus samt Torino spelade oavgjort 1:1 inom fredagens tätort “derby della mole”, ett konsekvens för att absolut närma sig tenderar att uppfylla fansen åt “tjurarna”.

Bianconeri hade varit de som första tenderar att bära ledningen inom den 13:e minuten, varje gång Juan Quadrado otrolig upptäckta Matthias de som Licht, för att nickade Vanja Milinkovic-Savic. Ens antar de som dominerade sporten stoppades Dusan Vlahovic samt Alvaro Morata effektivt resten av Torinos skydd.

Inom den 62:a minuten assisterade kroaten Josip Brekalo otrolig Andrea Belotti, för att använde Wojciech Szczesnys dåliga ingripande så att kvittera. Allegri tog kommer in Arthur samt Moise Keane, å andra sidan oavsett initiativet förblev resultatet exakt samma.