Guardiola i fråga om landningsproblem: Film har varit hemsk, vi trodde tenderar att varje liten sak kan inträffa oss

Manchester City hade det finns en besvärlig retur hemmahörande i Portugal efter det finns en 5-0-seger genom Sporting inom åttondelsfinalen inom Champions League.

På presskonferensen gå igenom morgondagens match gentemot Tottenham, tränaren anger orsak “medborgarna” Pep Guardiola pojken pratade dessutom i fråga om på detta obehagligt andra att tillägga piloten för att styrde planet beskrev honom för att det finns en hjälte.

“Kolla in filmerna har varit riktigt läskigt. Inom de som ögonblicken trodde vi tenderar att varje liten sak kan inträffa oss. På ett händelse landade vi, att tillägga då hördes genast motorn gång att tillägga vi har varit inom luften gång. Jag visste tenderar att betydligt höll på det som inträffar, dess bättre hade vi det finns en pilot för att har varit välutbildad och eftersom visste enkla metoder till man jag skulle inte lugna oss inom de som stunderna. Vi försökte landa inom Manchester, å andra sidan åt kvarvarande har varit vi tvungna tenderar att åt Liverpool. “Piloten har varit det finns en hjälte, pojken gjorde ett otrolig jobb att tillägga vi är de erkännsamma gentemot honom”, säger Guardiola.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

one × three =