Pokémonlegenderna Arceus först för att stödja 3:e veckan inom rad, Dying Light 2 är tvåa

GfK delade rankingen resten av de som tio spelen bästsäljare inom UK inom detaljhandelsformat för att stödja veckan för att slutar 12 februari. På första tillräckligt med utrymme, för att stödja 3:e veckan inom rad, finner vi Arceus Pokémon Legendsjagad resten av Dying Light 2 även FIFA22.

Under är Höjden 10 på den brittiska marknaden för att gäller veckan den 12 februari:

  1. Arceus Pokémon Legends
  2. Döende mild 2
  3. FIFA 22
  4. Mario Kart 8: Deluxe
  5. Animal Crossing: New Horizons
  6. GTA: The Trilogy – The Definitive Edition
  7. Mario Party Superstars
  8. Minecraft (switch)
  9. Ring Fit Adventure
  10. Call of Duty: Vanguard
Arceus Pokémon Legends

Pokémon Legends Arceus spelade kommer in det finns en 45% lägre resten av sålda exemplar jämfört genom användning av förra veckan (för att i sin tur hade den noterat en minskning jämfört med debuten), så äntligen ligger den stadig på första tillräckligt med utrymme inom ställningen. Dying Light 2 det på olika tillräckligt med utrymme även även inom fallet genom användning av Techland-aktien är sätt det finns en lägre jämfört genom användning av tidigare varje vecka, lika genom användning av 57%.

De som 5 största placeringarna inom Storbritanniens höjden 10 förblev oförändrade med ursprung i förra veckan, genom användning avFIFA 22 vilket stänger pallen, antagen på fjärde även 5:e tillräckligt med utrymme resten av Mario Kart 8 Deluxe Att tillägga Animal Crossing: New Horizons. GTA: The Trilogy – The Definitive Edition som ersättare slutligen slutar den inom rankingen till minst en 6:e tillräckligt med utrymme. GfK påpekar inom sitt instanser tenderar att försäljningen ökade genom användning av 771 % jämfört genom användning av tidigare varje vecka även tenderar att 91 % resten av alla de försäljningsexemplar resten av den sålda kollektionen är för att stödja Nintendo Switch.

Är benägna att håll sig på område som man behandlar tema betyg, Dying Light 2 är först i Steams topp 10samtidigt Lost Ark upptar 5 resten av tio positioner.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

2 + five =