Bayern räddade ifrån förlust, Liverpool slog ut Inter🎥

0

Liverpool mottagit besöket resten av “Giuseppe Meazza” (0:2) att tillägga är i form av det finns en fot redan inom kvartsfinal. Bayern München undgick förlust emot Salzburg (1:1).

Loppet inom Milano levde nämner ytterligare drömmarna, Inter att tillägga Liverpool gjorde det finns en dramatisk match, och så de “röda” gick ytterligare ultimata för att segrare.

Inom första halvlek tittade vi på jämn fotbollsfolks. Mane hade den primära rejäla utsikterna, så ett par minuter på ett tag träffade Chalhanoglu stolpen, så näten stod stilla.

Värdarna öppnade olika halvlek högre att tillägga hade initiativet, kontrollerade matchen att tillägga skapade ett antal chanser, så lyckades för att inte göra mål som.

Straffen hände inom den 76:e minuten varje gång Firmino slog Handanovic efter det finns en hörna. Ett par minuter på ett tag satte Salah punkt för att stödja matchen för att stödja det finns en storseger för att stödja Liverpool.

Salzburg-laget bekräftade återigen att det inte är det rädda emot favoriterna att tillägga hade det finns en ledning emot Bayern München ända ytterligare den tipsa.

Salzburg tog ledningen inom den 21:a minuten i form av Adamus mål som, att tillägga gästerna kvitterade hela genom Koman inom den 90:e minuten.