Ett antal nya Vardar – de som “röda samt svarta” förstörde ledaren Montpellier under loppet av Frankrike!

0

David Davis lyckades tydligt förvärva betydligt “nytt” resten av Vardars sammansättning, efter tenderar att de som “röda samt svarta” inom ett mästerligt spelet nådde det finns en otrolig 28:25 (14:10) bortaseger genom ledaren inom grupp A inom Champions League, Montpellier.

Genom användning av den helt överraskande segern bröt Vardar den dåliga serien på sju förluster inom den ecu elittävlingen samt ökade sina chanser åt platsen inom åttondelsfinalen inom EHF Champions League.

Efter 22 minuters spelet hade Vardar ett fyramålsövertag (7:11) med tanke på gå åt halvtid via ett identiskt övertag 14:10, via så mycket som tio antal lirare inom listan genom målskyttar. Varje gång sätt franska lagets comeback väntades inom olika halvlek lyckades Vardar åt samt via nå ett övertag på 7 mål som (23:16). Montpellier lyckades komma åt -4, så av den anledningen som ägde rum inträffade Stojance Stoilov via två mål som.

Olivier Gjokas via 5 mål som hade varit den förmodligen den mest effektiva för att stödja Vardar, Stoilov samt Jeremy Toto lade åt 4 mål som vardera, medans för att stödja Montpellier hade Igo Deska sex, samt Julien Boss lade åt 5.