nytt klipp utställning den våldsamma Tremortusk på PS4

0

[ad_1]

Det är det är faktiskt drygt en varje vecka tidigare än lanseringen resten av Horisont Förbjudet Väst samt med avsikt att fixa väntan samt reta spelarna även har Guerrilla Games lanserad en nytt klipp resten av PS4-versionen utställning en slaget kontra Tremortuskden det stora maskinen via funktionerna hemmahörande i en Mammoth för att vi redan även har betraktat inom de som förra trailers anger orsak sporten.

Efter det avslöjar Horizon Forbidden Wests tillgänglighet och anpassningsbara svårighetsalternativ, Guerrilla Games även har tryckta ett övergående klipp på Twitter, så kvaliteten är icke lika duktig för att till minst en video på YouTube (kommer du att kunna upptäck en återuppladdning ovan), å andra sidan inom hela omständigheter tycks standardversionen resten av PS4 försvara sig väldigt duktig hemmahörande i en grafisk synvinkel, framför allt ta hänsyn konsulns ålderdom. Så med avsikt att förvärva en hela en bild resten av spelets effektivitetsklänning på gamla PlayStation-plattformar bör vi redo på releasen.

De som Tremortusk inom videon, sedan igen, vill sätt ut för att en särskilt farlig samt aggressiv maskin. Inom klippet vill vi honom bombardera Aloy på avstånd via en en blandning resten av blixtklot, missiler, laserstrålar samt brinnande stenar. Att tillägga personer jag vet att vad den är framgångsrik tenderar att göra på övergående avstånd.

Horizon Forbidden West skulle vara tillgänglig exklusivt anger orsak PS5 samt PS4 hemmahörande i 18 februari 2022. Inte för länge sedan har varit sätt En funktion som är mycket eftertraktad av spelare som avslöjas i förväg.

[ad_2]

Leave a Reply