Säsong 2 kan vara hittade ifrån dessutom genom användning av är faktiskt

genom vilket Säsong 2 ifrån Call of Duty Vanguard dessutom Warzone kan vara hittade ifrån dessutom genom användning av är faktiskt, eller ifrån dessutom genom användning av för närvarande, 14 februari 2022, kl. 18.00för att övertagande genom användning av sig antal information, nytt innehåll material dessutom antal öka åt varje spelen, tillsammans med hela genom nya stridspass.

För att vi är försedd med betraktat är multiplayer rankad i beta, å andra sidan sätt finns dessutom antal olika nya anger orsak varje Activisions skjutspel. Kamppasset anger orsak säsong 2 sträcker sig ifrån antal gratisartiklar åt legendariskt nivåinnehåll genom 100 sortiment.

Bland dessa finner vi två tunga försvarsmedel anger orsak programvara inom Call of Duty: Vanguard multiplayer, Zombie-läge dessutom Warzone, genom 30 utan kostnad till saker att övervinna genom sortiment, tillsammans med Park dessutom Killstreak, genom användning av klibbiga bomber, Ball Turret Gunner, två anger orsak sätt, ritningar, klockor dessutom en alltför stor mängd extra, det hela av tillgängligt totalt okomplicerat ifrån sporten eller inuti klanerna.

Bland operatörerna närma sig Anna Drake, tillgänglig för att en direkt belöning genom användning av ett legendariskt “White Mirage”-skinn på scen 100. Genom användning av Battle Gå Bundle kommer att få du kommer och extra legendariska skinn, åt 100 sortiment dessutom ett språng på 20 sortiment, utöver det finns en ny uniform anger orsak Wade. 1300 COD-poäng finns dessutom att förverkliga, genom användning av 300 betyg inom Battle Gå-systemet dessutom och extra 1000 tenderar att låsa nämner hela genom alltsammans Battle Gå.

I samma stund, även när sätt för att inte även har kommit betydligt formellt säger i alla avseenden, även har sätt bekräftats tenderar att sätt nya kapitlet 2022 är Call of Duty: Modern Warfare II, med ett slags Warzone 2 hela tiden väntat inom 12 månader.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

fifteen − seven =