Allegri tidigare att Atalanta: Det finns en match mellan två grupp för att behöver ha en position inom höjden 4

Juventus grupp ser ut gå komma in inom bra skick genom loppet av 2:a delen resten av säsongen men även inom morgon väntar de som det finns en match genom användning av Atalanta, ett grupp för att de som förebygga i fråga om en position inom höjden 4 genom användning av.

Genom den primära delen resten av säsongen slog Atalanta Juventus inom Turin. På dagens presskonferens, Allegri infört uppgörelsen mellan dessa två grupp för att en omedelbar duell i fråga om höjden 4.

“Som här är cirka omedelbart duell mellan två grupp för att behöver förändras till rankade bland de många 4 största. Därefter är som den här typen det finns en vital match, så för att inte nödvändig. Jag jag vet att ändå för att inte vilket grupp vi kommer att är benägna att spela inom, just nu ska jag låt oss vilket form spelarna är inom som ett resultat av vi spelade matchen inom torsdags. “Det är det genomförbar är benägna att spela genom användning av tre inom anfallet (Morata – Vlahovic – Dibala),” nämnde Allegri.

Matchen mellan Juventus men även Atalanta spelas ifrån 20:45.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

thirteen − one =