Sätt slutliga valet anger orsak Valieva på måndag

Idrottens skiljedomstol (CAS) även har bekräftat är benägna att man på måndag närma sig är benägna att bära ställning ytterligare i fråga om den ryska skridskosensationen Kamila Valieva närma sig ha förmågan att hålla det uppe sin prestation på OS inom Peking efter ett optimistisk dopningstest inom december.

Internationella olympiska kommittén (IOC) sköt ytterligare det finns en start nämner utdelningen resten av medaljer inom lagtävlingar resten av “rättsliga orsakar”, varefter International Testing Agency (ITA) fann är benägna att Valieva testade optimistisk anger orsak trimetazidin, det finns en hjärtsjukdom för att finns på World Anti-Disease Checklistor, dopingbyrå ​​(WADA). Såväl som även har den ryska antidopningsmyndigheten inlett det finns en utredning i fråga om Valievas även följeslagare som ett resultat av hon är minderårig.

Valieva stängdes resten av på mönster efter ett optimistisk test, men den är säkert 9 februari överklagades sätt valet även hon kan tävla inom Peking. IOK överklagar för tillfället är valet ytterligare idrottens skiljedomstol. Damtävlingen inom Peking startar den 15 februari.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

seventeen − fourteen =