Vlahovic tog Juve mot cupsemifinal emot sin gamla medlemskap Fiorentina!

Dusan Vlahovic närma sig det som får det finns en fantastisk konfrontation via sin före detta medlemskap Fiorentina inom semifinalen inom den italienska cupen, efter tenderar att den serbiske anfallaren gjort segermålet mot det finns en 2:1-seger genom den “hårda” Sassuolo inom Turin ikväll.

Som ska växa till att bli tydligen tenderar att låt oss titta på tips om hur man pojken stöter ihop via sin före detta medlemskap, som ett resultat av villkoren för att stödja hans 75 hundratusentals euros flytt mot Turin förblir kontroversiella inom Florens, genom vilket pojken anses vara den primära “förrädaren”.

Juventus tog det finns en tidig ledning inom den 3:e minuten hela genom Paulo Dybala, för att återigen fick ramsor i fråga om för att stanna hemmahörande i Bianconeri-fansen, dock Sassuolo lyckades kvittera hela genom Hamed Traore inom den tjugofjärde minuten. Juve hade initiativet, dock fick redo på segermålet mot den 88:e minuten, då Vlahovic fick en mjukt genombrott inom gästernas straffområde samt skakade nättaket.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

nineteen + eight =