Milenkovic tog Fiorentina åt semifinal inom Coppa Italia inom den 93:e minuten

Fiorentina i form av det finns en ivrig spelare mycket mindre lyckades chocka Atalanta borta för att stödja det finns en 3:2-seger dessutom positionen inom semifinalen inom Copa Italia inom det finns en dramatisk match inom Bergamo.

Den innan AC Milan-spelaren Krzysztof Piontek gav Fiorentina ledningen inom den nionde minuten i form av det finns en straffspark, så Atalanta kvitterade först hela genom Davide Zapakosta inom den trettionde minuten tidigare än Jeremy Boga gjorde det finns en helomvändning inom den 56:e minuten åt 2:1 för att stödja värdarna.

Piontek fick det finns en ny sannolikhet inom den 71:a minuten hemmahörande i straffpunkten, ändå den den här typen gången när som helst hans skott räddades placerade mannen bollen inom kvitteringsnätet. Fiorentina stod vistelser i form av 10 ivrig spelare efter Martinez Quartas olika gula övergående inom den 79:e minuten tidigare än ersättaren Milenkovic fullbordade överraskningen inom den 93:e minuten för att stödja det finns en storseger för att stödja Viola.

Fiorentina inom semifinalen inom cupen är redo att möta Juventus dessutom deras innan förstastjärna Dusan Vlahovic för att stödja inom den slutlig kvartsfinalen ikväll välkomnar Juve Sassuolo. Stadsrivalerna Inter dessutom Milan utför inom 2:a semifinalen.