nya grafikprocessorer bekräftade med hjälp av 2022 att tillägga via verkar större tillgänglighet

AMD framstår ha med hjälp av avsikt är benägna att lansera nya grafikprocessorer via RDNA-arkitektur 3 på ett tag inom 12 månader, vilket bekräftar släppet inom 2022 att tillägga hävdar dessutom är benägna att dem kan vara som extra lättillgänglig tillgänglig på marknaden jämfört via avsaknaden på förevarande övergående, grund av de som ansträngningar för att gjorts så att accelerera produktionen.

VD Lisa Su släppte inte för länge sedan sina återhållsamma konsekvens, för att bland annat utställning en 68% stigning resten av intäkterna jämfört via tidigare 12 månader, tillsammans med framsteg inom flexibiliteten är benägna att tillverka att tillägga distribuera datorutrustning. Su även har i verkligheten bekräftat är benägna att man förväntar sig sig lanseringen resten av RDNA 3 GPU mitt i 2022, såväl för att de som nya Zen CPU 4å andra sidan tillsammans med den tekniska händelsen fokuserad på egenskaperna hos själva hårdvaran, ser ut som om som för att är benägna att rörelsen dessutom även har arbetat via för att förbättra produktionsprocesserna att tillägga göra dem extra effektiva inom denna krisperiod.

“Vi disponerar, gjort betydligt investeringar så att göra vissa den produktionskapacitet för att krävs så att stödja vår framsteg genom 2022 att tillägga därefter”, förklarade AMD:s VD att tillägga bekräftade av ytterligare arbete via denna sida av utomhus designen att tillägga utvecklingen resten av själva produkterna. “Vi disponerar, arbetat via produktionskedjan genom de som mest uppdaterade 4 eller 5 kvartalen”, uttalas Su, “göra en ersättning för den framsteg vi besitter uppnått i ämnet av merchandise att tillägga den synlighet vi åtnjuter hos användarna. Så i ämnet av sammanhanget 2022, vi besitter gjort investeringar inom produktionsförmågan wafers, substrat att tillägga back-ends”.

“Vi är de en betydande mängd säkra på de som utvecklingsidealer för att gjorts inom tillverkningen så att observera 2022 års pekare att tillägga vårt mål som är, ärlig, ha förmågan att möta marknadens efterfrågning.” Därefter bekräftas avsikten är benägna att lansera de som nya Navi 3X RDNA 3 GPU:erna 2022, å andra sidan framför det hela finns som hoppa i fråga om är benägna att dessa i verkligheten är redo att hittas tillgänglig på marknaden att tillägga kanhända mot normala kostar.

Genom de som mest uppdaterade timmarna även har vi dessutom lärt oss som Steam Deck alla spel kommer att stödja AMD FSR efter lansering.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

nine − 2 =