Stay Human, först positiva röster dock för att inte alldeles fascinerande

Recensionerna resten av Dying Light 2: Stay Human samt vi är redo att utöva den klassiska bunten resten av de som första utvärderingarna resten av sporten, för att tydligt erhållits första positiva röster dock gå fel så en betydande mängd inom pressen.

Nuförtiden även har Dying Light 2: Stay Human det finns en metascore på 78 inom PS5-versionen, den för att räknar flest utvärderade på aggregatorsidan. Så musik oss låt oss bland dessa de garantier som:

 • App Trigger – 95
 • Övergrepp of the Fanboy – 90
 • COGconnected – 90
 • DualShockers – 90
 • Speltryck – 85
 • GamingTrend – 85
 • Noisy Pixel – 85
 • VG247 – 80
 • Väl värt är benägna att spela – 80
 • Wccftech – 80
 • Vi fick sätt denna sort – 80
 • Gamer Escape – 80
 • Välspelat – 75
 • Destructoid – 75
 • VideoGamer – 70
 • Hardcore Gamer – 70
 • Omvänd – 70
 • Push Square – 70
 • TheSixthAxis – 70
 • Digitala trender – 60
 • VGC – 60

På grund av detta faktum finns sätt dessutom en betydande mängd positiva utvärderingar, för att framför alla delar koncentrera sig på de som utvecklingar för att Techland sätta i kraft på den ursprungliga formeln samt på tekniken, utöver på innehållet. Bland kritiken dyker citerar poäng i fråga om storyn, hanteringen resten av vädret inom förstapersonsplattformsstilen samt den komplicerade riktningen i grund och botten.

Med tanke på förvärva förverkliga extra hänvisar vi dig ytterligare vår recension av Dying Light 2: Stay Humanpublicerad just inom på detta protokoll.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

9 − 7 =