Mbape: Jag behöver inte tagit betydligt val, är faktiskt bör vi slå Real

Den rådande uppfattningen inom fotbollspubliken är tenderar att Killian Mbape närma sig tenderar att hålla det uppe sin yrke inom Paris efter säsongens sista.

Uttalandena resten av Mbape att tillägga ledarna för att stödja PSG. Mbapes kontrakt går ut inom den tipsa resten av säsongen. För tillfället är hävdar fransmannen tenderar att mannen ändå för att inte även har bestämt sig för att stödja något i fråga om sin framtid och ej även har tagit genom användning av sig någon person framtid.

”Jag behöver inte tagit betydligt val. Vi disponerar, ett uppgift framför oss tenderar att slå Real inom Champions League. Även när jag fri tenderar att göra vad jag behöver närma sig jag helt för att inte att byteshandel genom användning av min motståndare eller betydligt relaterade. – Huvudmål för att stödja tillfället är bara för att på segern emot Real, av den anledningen som kommer att få vi låt oss vad som sker, nämnde Mbape.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

19 + 6 =