petitionsbegäran med hjälp av Sony även har samlat kommer in det praktiskt taget 150 000 signaturer


genom vilket framställning på Change.org med avsikt att be Sony göra Days Gone 2 även har det praktiskt taget nått 150 000 namnunderskrifter. Framemot bestämt är vi på 144 814 efter vi skriver denna nyhet.

För att ni törhända ha i åtanke, med hjälp av på ett ungefär det finns en månad av den anledningen som Days Gone-regissören Jeff Ross, han hade gjort sin frustration tydlig med hjälp av Sonys terapi resten av sporten men även bristande nyfikenhet med hjälp av det finns en uppföljare. Skälen är är benägna att sporten, även om som fått ljummet kritik, ändå sålde bravo.

Bara några få månader tidigare att händelserna om Ross hade Days Gone-fans bestämt sig med hjälp av som inleda den ovannämnda framställningen, för att hämtade stor effektivitet ifrån regissörens framställning men även samlade på sig många nya signaturer i hela, bara några få veckor.

I rad med Ross jag skulle inte Days Gone ha sålt större än 8 hundratusentals exemplar på PS4 men även åtminstone 1, 0 00 000 på PC. Hans flygplan med hjälp av uppföljaren har varit för att förbättra som första kapitlet på ett antal betyder. Dess värre fick pojken för att inte göra på detta men även gick slutligen Bend Studios. Personer jag vet att i fråga om uppropet faktiskt närma sig för att manövrera för betydligt eller i fråga om som bara för att närma sig är benägna att växa till att bli ett bestämd gör ett försök är benägna att slå via Sonys högsta ledning.

För tillfället påminner vi dig i fråga om är benägna att Days Gone är spelbart på PC, PS4 men även PS5.Leave a Reply

Your email address will not be published.

20 − thirteen =