PS5-versionen väger hälften resten av PS4 one

PS5-versionen resten av Dying Light 2 Stay Human väger hälften resten av PlayStation 4. På detta är vad vi fick reda på på Twitter. Det exakta, vi pratar i fråga om 25 GB kontra 50 GB inom den gamla versionen.

delades resten av kunders @ MaxHolton97 dessutom hade varit då delas på Twitter av PlayStation Game Size. För att kommer du att kunna undersöka på imagen under väger PS5-versionen resten av Dying Light 2 Stay Human 25 419 GB, å andra sidan är redo att lanseras efter få 21 782 GB. PS4-versionen beordrar dock 50 967 GB.

PS5 Nedladdningsmeny: Utställning den 2 versionerna resten av Dying Light 2 Stay Human

Förlitar sig på @ MaxHolton97s profil måste spelversionen vara den australiensisk. Bördan på den italienska versionen är redo att vara några GB annars. PlayStation Game Size hade sanningen är delat genom användning av sig resten av dessa huvudpunkterna inte för länge sedan dessutom nämnde tenderar att den eu versionen resten av sporten jag skulle inte ha nått 30,86 GB (tillsammans med inom Tyskland, under vilket sätt väger 24,846 GB).

Sätt för att utför position är inom hela omständigheter tenderar att bördan på PS4-versionen är dubbelt denna enorma för att PS5-versionen. Det hela på detta uppnåddes mest sannolik grund av de som finaste datakomprimeringsmöjligheterna hos Sonys det följande generations konsol.

I fråga om vi ​​ger undan konsolversionen fick vi dessa dagar dessutom kontrollera sätt detaljer om anti-manipuleringsteknikerna som Dying Light 2 kommer att använda på PC.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

2 + 19 =