mängden onlinespelare är redo att klargöra dess relevans för att stödja Sony

L’Sonys förvärv resten av Bungie för att stödja 3,6 miljarder USD är redo att väcka ett antal poäng, ta hänsyn företagets aningen höga värdering, dock Destiny 2 erkännandemätt genom användning av variation av lirare online- per dygn, är redo att ge den det finns en begreppet om bördan resten av operationen.

För att rapporterats resten av Tom Warren, journalist på The Verge, är redo att Destiny 2 ändå bestäm genom användning av en betydande mängd av onlinespelare varje dag: den 31 januari, ytterligare instans, på det finns en tidpunkt som inte är det enkannerligen full resten av information samt tillfällen för att stödja sporten, därefter inom det finns en det praktiskt taget dränerad del samt efter ett antal års närvaro tillgänglig på marknaden även har som funnits ca 860 000 lirare energisk, uppdelad på på detta tillvägagångssätt efter plattform:

  • 355 000 på PlayStation
  • 275 000 på Xbox
  • 224 000 på Steam
  • 5 390 på Stadia

Dessa är de som totala spelarna genom loppet av dagen, därefter för att inte för senaste, dock de som ändå ett utestående hälsotillstånd för att stödja ett spelet för att även har funnits tillgänglig på marknaden inom ett antal 12 månader är faktiskt.

Dessa siffror törhända för att inte räcker ytterligare med tanke på tvinga Sony är benägna att spendera det praktiskt taget 4 miljarder USD på Bungie-förvärvet, dock de som , om för att inte annat, företagets kapacitet är benägna att skapa en varaktig, community-baserad GaaS för att är redo att förbli energisk online-. som är resten av strategisk betydelse för att stödja Sony.

Jim Ryan även har gjort som klart är benägna att pojken du tänker är benägna att dra nytta av Bungies förmåga för att stödja stärka Sony PlayStations utbud av multiplayer- och GaaS-speldärefter den fortsatta erkännandet för att stödja Destiny 2 som betänksam valet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

two × 1 =