ett nytt game, med viss möjlighet eventuellt på Kirby, är redo att tillkännages inom februari

Det ser ut som om det har varit det det finns en ny Kirby på horisonten på Nintendo Switch, utöver vad för att redan även har presenterats, via det finns en upptäck det är redo att inträffa a februari i enlighet med historier hemmahörande i den {specialiserade} huvudspråket i Japan tidningen Nintendo Dream.

På detta i alla fall i enlighet med traditionen för att gjorts resten av Dededaio på Twitter, för att dessutom tagits nämner resten av VGC, hemmahörande i det huvudspråket i Japan språket: “Det helt nya numret för att släpps den 21 februari närma sig tenderar att inkludera, tillsammans med detaljerad detaljer om Kirby and the Lost Nation, dessutom ett hävda i fråga om ett nytt överraskande game! Jag inneha det finns en känner verkligen resten av tenderar att ett nytt game närma sig tenderar att tillkännages snabbt “läser tolkningen hemmahörande i den huvudspråket i Japan tidningen.

Att kunna vi säger att verkligheten så ser ut som om för att inte Nintendo Dream-uttalandet väsentligen syfta på Kirby, utan ut en ta hänsyn tenderar att det ingår inom det finns en artikel för att kommunicera i fråga om Kirby och det förlorade landet samt tenderar att 2022 markerar 30-årsjubileum resten av serien är det tveklöst tenderar att det är redo att förvandlas till och extra ett kapitel inom serien.

Alternativt även har den berömda rosa karaktären hela tiden varit huvudpersonen inom titlar för att dessutom tillhör antal strängar samt via antal gameplay, så det ha kunskap i, vara det finns en spin-off eller ett annat game dock förlitar sig på karaktären inom undran.

För tillfället försöker vi dessutom resultat i emot Kirby and the Lost Nation, vars släppdatum är satt mot den 23 mars 2022 på Nintendo Switch och eftersom vi inte för länge sedan märkte det finns en trailer med releasedatum på Nintendo Switch.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

13 + 2 =